Letecký pohľad na obec Hradište

Obecné vianočné prianie – rok 2019

Vianočné prianie pre spoluobčanov obce Hradište

 

Vážení spoluobčania!

Každá horiaca sviečka na adventnom venci pripomína, ako rýchlo sa blížime k najkrajším sviatkom v roku. Prichádza čas Vianoc. Vošiel do našich príbytkov so všetkým, s čím si spájame najkrajšie sviatky roka. Prichádza čas, v ktorom sa môžeme naplno sústrediť na krásne chvíle pokoja, premýšľania, stretnutí s rodinou, blízkymi a priateľmi. Voľné chvíle oddychu sú preto pre každého z nás tým najcennejším darom. Spomíname na svojich blízkych, ktorí sú ďaleko, ale aj na tých, ktorí už bohužiaľ nie sú medzi nami, ale stále žijú v našich srdciach.

Ďakujem Vám vážení spoluobčania za Vašu prácu vykonanú v tomto roku, či už to je vo vašich domácnostiach, na pracoviskách , ale aj za prácu pre našu obec.

Našim deťom, želám bohatého Ježiška, nech si pod stromčekom nájdu ten najkrajší darček, ktorý si priali. Zvlášť chcem pozdraviť našich chorých spoluobčanov a popriať im skoré uzdravenie.

Tento rok bol veľmi náročný a neraz komplikovaný aj pre mňa. Spolu s Obecným zastupiteľstvom sme prijímali rozhodnutia, ktoré možno neoslovili každého občana.  Môžem Vás však ubezpečiť, že tieto rozhodnutia boli v prvom rade zodpovedné a správne. Ďakujeme Vám za Vaše pochopenie a dôveru, ktorú ste nám v roku 2019 preukázali.

Prajeme Vám šťastné, veselé a požehnané vianočné sviatky.

 

 

                                                                                              Nataša Iskrová

                                                                                              starostka obce

error: Obsah je chránený proti kopírovaniu !